01.feb.2012

Hellu ♥

Igår var eg på sartor, gikk rett etter skolen med Katrine og Lisa.. Lisa tok hull i ørene , også gikk vi bare litt rundt.. Så var det jo FrustrerteFruer, og det fikk eg ikke se hjemme så eg sov oss Katrine ♥ Og det er nå alltid koselig! Foresten så lagde meg og hun MåGjøreVideo men det funket ikke og legge det ut på bloggen hennes, men gir beskjed om vi får den ut!

Så i dag  har eg vært på skolen... Vanlig!    Så hadde vi farmvisning i sånn jobb greier .. Og da snakket eg om Ingeniør! Hihi, eg er ikke så veldig glad i å framføre men det gikk no bra ♥ Så har eg bare slappet litt av og vasket litt ogsånt!

Men så i helgen skal Katrine sove oss meg, for hun skulle egentlig på Bobil tur men hun ville ikke, Så hun blir oss meg, og på Fredag er det NattÅpent! Så vi skal der, og vet ikke helt ka eg skal kjøpe , men legger sikkert ut ka eg kjøper vist eg kjøper noe.. ♥

Og eg vet eg har blogget lite, har bare vært litt lei og ikke giddet.. Men skal prøve og skjerpe meg .. Men lover ikke og blogge vær dag!!!


Har sikkert lagt bilde utpå før, men det er ihvertfall meg og Katrine ♥

Hva har du gjort i dag?
Skal du noe gøyt i helgen?
Skal du på Nattåpent?

-Ramona♥

2 kommentarer

icjvh

04.feb.2012 kl.16:33

fin blogg<3 sov hos thora fra i går til i dag og i går var vi på nattåpent med dere <3 elsk! <3

vst89

16.feb.2012 kl.21:59

Kjempe fin blogg dere;)

Skriv en ny kommentar

rsbogse

rsbogse

16, Agdenes

Heeisan <3 Vi er to jenter som heter Silje og Ramona! Vi er glade i hester og har hest begge to.. Ramona går i 8 klasse, og Silje i 9 klasse <3 Håper dere liker bloggen vår <3 :-*

Kategorier

Arkiv

hits